Premiéra koncertu naživo. Prvýkrát SPOLU NAŽIVO Cooper a Gaga s hitom Shallow! Ľudia odpadávajú!

Prešli už tri mesiace, čo americký herec Bradley Cooper vypustil na plátna kín svoj režisérsky debut “A Star Is Born”. Film si okamžite získal srdcia fanúšikov po celom svete, pričom ústredná dvojica Lady Gaga a Bradley Cooper sa okamžite stali jedným z najikonickejších párov strieborného plátna!

A Star Is Born, v slovenskom preklade Zrodila sa hviezda, patrí jednoznačne medzi najväčšie filmové trháky uplynulého roku a titulnú skladbu Shallow by sme bezpochýb mohli označiť za jednu z najkrajších a najdojímavejších balád storočia.

Ústredná skladba “Shallow”, ktorá má na konte Zlatý glóbus, sa stala doslova fenoménom a už o pár týždňov zabojuje aj o sošku Oscara. Bradley a Gaga sa dokonca nechali počuť, že ak bude singel nominovaný na prestížne ocenenie, hit zaspievajú priamo na odovzdávaní cien, ktoré sa uskutoční 24. februára 2019 v hollywoodskom divadle Dolby Theatre v Los Angeles.

Ako sa ale zdá, Lady Gaga a Bradleymu sa už čakať nechcelo – skladba Shallow sa totiž svojej live premiéry dočkala o čosi skôr. Fanúšikovia na speváčkinom koncerte v Las Vegas tak museli v momente, ako sa na pódiu zjavil príťažlivý fešák, zažívať doslova siedme nebo, čo badať aj na ich ováciách. Živé prevedenie Shallow skrátka musíte vidieť, je to nádhera!

VIDEO nájdete na nasledujúcej strane…