ŠIKANA Adama: Farmári ho VYŠTVALI zo šou! Bývalá farmárka posiela ostrý ODKAZ!

Adam po víťazstve v jednej zo súťaží dostal od Alice ponuku, ktorá sa na prvý pohľad neodmieta. Išlo o vstupenku do semifinále v hodnote 10 000 eur zo spoločného konta. Farmár mal na rozmyslenie jedno minútu. Šancu byť bližšie k výhre napokon využil, no jeho rozhodnutie spustilo na statku peklo.

Súperi sa proti Adamovi doslova spikli a jeho krok mu dali poriadne “vyžrať”. Najmä Lucia a Mirka, ktoré ukázali svoju temnú stránku. ,,Poďme ho totálne psychicky zdeptať. Nikto sa s ním nebavte!” huckala ostatných Mirka napriek tomu, že Adam bol po celý čas jej oporou. Dokonca ju volal segra.

Na sociálnych sieťach sa ľudia proti Adamovmu odchodu začali búriť, pridali sa k nim dokonca aj bývalé súťažiace, ktoré taktiež nedokážu mlčať. ,,Na toto sa nedá pozerať, takto ubližovať a šikanovať niekoho zámerne je vrchol neľudskosti, každý jeden z nás by si to vybral a ten človek si to na tejto Farme úprimne odrobil! K tým dvom “Dámam” nemám komentár,” zareagovala na Instagrame Monika Šuleková z Farmy 12.

Ticho neostala ani jej bývalá “kolegyňa” a samotná víťazka Xénia Gregušová. ,,Ja sa väčšinou k takýmto veciam nevyjadrujem, ale…. Všetci tam do toho šli s tým, že je to hra. 🤷🏼‍♀️ Adam sa tam urobil ako kôň, bol veľmi šikovný a prečo by si za svoju šikovnosť nemohol zobrať to, čo by si podľa mňa zobrala väčšina ľudí, mal na to plné právo. 🙈 Strašne mi ho je ľúto, pretože také správanie si naozaj nezaslúžil, prišlo mi to extrémne ponižujúce a nedokážem si ani len predstaviť, keby som tam, že by som sa tak k nemu zachovala…. bez akejkoľvek úcty… Viem, aký je človek nervózny, keď je už neviem koľkatý deň bez rodiny, bez poriadneho jedla a psychicky vyčerpaný, ale toto sa naozaj nerobí. 🥺 Od tejto chvíle na Farme nemám žiadneho favorita, čo mi je aj ľúto, pretože nemám komu fandiť,” napísala svoj názor Xenka, pričom za pár hodín jej ho olajkovalo takmer 3000 ľudí. A aký je ten váš? Môžete nám ho zanechať v komentároch pod príspevkom na našom Facebooku.