Matej vracia tvrdý úder Mirke! Svalnatý fešák jej naložil ako nikto!

Finále Farmy 11 bolo plné prekvapujúcich vyjadrení zo strany farmárov či rodinných príslušníkov. Diváci mohli vidieť video s Radovou exsnúbenicou, výkriky nahnevaného Rasťa Mojseja či vyjadrenie Mirky Csorbovej k jej vzťahu s vyhodeným Matejom Jurkovičom. Ten sa rozhodol reagovať na slová mladej krupiérky, pričom jej nič nedaroval.

Z veľkých zaľúbencov sú dnes nepriatelia. Nuž aj takéto príbehy píše život, v ktorom aktuálne bývalí účastníci Farmy Mirka a Matej na seba útočia.

Spúšťačom takzvanej verejnej vojny bola samotná Košičanka, ktorá sa o Jurkovičovi vyjadrila počas piatkového finálového večera. Potetovanému fešákovi netrebalo veľa a hneď sa postaral o úder, aký 19-ročná Csorbová zrejme ani vo sne nečakala.

Csorbová otvorene priznala, že s Matejom už netvorí pár. ,,Prišli sme na to, že sme rozdielni a… nechcem byť niekoho dcérou, lebo on sa tak správal. Aj keď sa na farme tak nechoval a prezentoval sa tak, že on je za každú zábavu a za každú srandu, tak vlastne, asi tí všetci ľudia mali pravdu. A ja som bola iba hlúpa, naivná a verila v to, že to tak bude a to tak nebolo,” pred pár dňami sa vo finále Farmy 11 vyjadrila na kamery Mirka, podľa ktorej sa k nej Matej v reálnom živote správal inak ako na statku.

Článok pokračuje na ďalšej strane.