ŠIKANA Adama: Farmári ho VYŠTVALI zo šou! Bývalá farmárka posiela ostrý ODKAZ!

Takáto divácka vzbura tu ešte nebola! Keď fanúšikovia Farmy v televízii videli, ako nechutne začali súťažiaci šikanovať pracanta Adama, prišlo im doslova zle.

Lucia a Mirka nešetrili so slovnými útokmi a navádzali aj ďalších, aby s ním do konca Farmy neprehovorili ani slovo. „Cielene plánovať psychickú likvidáciu človeka, zlé,“ zhodnotila Alica. Adam nakoniec zobral „gule“, posadil sa pred farmárov a snažil sa im to celé vysvetliť. Zbytočne. Vstal od stola, zbalil si veci a opustil šou FARMA 15.

,,Ako ste toto mohli dovoliť? Ako farmára som vás mala rada, ale že ste dovolili, aby psychicky zničili jediného farmára, ktorý sa tak mohol aj nazvať, jediného, čo tam za niečo stál a neurobil nič zlé, len bol jednoducho taký dobrý, že bol jasným víťazom a nevedeli sa ho zbaviť inak, ako takýmto svinstvom… som neskutočne sklamaná,“ odpovedala mu sklamaná fanúšička. ,,Pri takom deptaní človeka produkcia mala zasiahnuť a vysvetliť účastníkom, že je to hra a nie hľadať v niekom vnútornú silu,“ napísala mu ďalšia diváčka.

Mnohí ho videli ako víťaza Farmy 15, no tesne pred semifinále sa osud Adama Rohárika úplne otočil. Súperi sa proti nemu vzbúrili a ich správanie ho z reality šou doslova vyhnalo. Na šokujúcu situácia zareagovala aj víťazka 12. série Xénia Gregušová.

Článok pokračuje na ďalšej strane.