Neuveriteľný výkon Koleníka v Let’s Dance, ale aj ŠOK! Bol NAŠTVANÝ a chcel ODÍSŤ z Incheby!

Prvý nedeľný marcový večer patril na obrazovkách Markízy prestížnej tanečnej relácii Let’s Dance, v ktorej sa divákom predstavilo jedenásť súťažných párov. Jedinečný program odštartoval fantastickými číslami, pričom každá z celebrít ukázala divákom šou, ktorá vyrážala dych.

Najväčší aplauz a obdiv získal herec Ján Koleník, ktorý tancoval s partnerkou Vandou Polákovou ako posledný. Predviedol neuveriteľný výkon.

V 7. sérii sa prestavilo divákom Markízy predstavilo jedenásť súťažných párov. Hoci po 1. kole nemohol nikto vypadnúť, o body predsa len išlo. Najviac ich získal herec Ján Koleník s partnerkou Vandou Polákovou. Ich tanec ohúril nielen divákov pri televíznych obrazovkách, ale i všetkých štyroch porotcov. Dvojica od nich dostala 32 bodov. Na 2. mieste s 23 bodmi skončila Diana Mórová a Marek Bureš, na 3. mieste s 21 bodmi skončili Adam Bárdy a Dominika Rošková.

Či už išlo o komikov, moderátora, športovcov alebo hercov, každý z účastníkov podal počas prvého kola prekvapivo výborný výkon. Jednými z tých, čo však spomedzi ostatných predsa len vytŕčali, boli umelec Ján Koleník s tanečnou partnerkou Vandou Polákovou. Dvojica predstúpila pred televízne kamery ako posledná v poradí, pričom tanec mali nacvičený na populárnu skladbu Beggin‘ od kapely Måneskin.

Článok pokračuje na ďalšej strane.