Dara po rozchode na dne a bez peňazí, skončila takmer ako čašníčka …

V ďalekej Amerike spolupracovala s ľuďmi z tímov tých najväčších hviezd, ako sú Madonna či Michael Jackson. V tom čase mala dnes slobodná mamička i tamojšieho priateľa, ktorý ju mal v hudbe podporovať aj tým, že u neho v tom čase bývala.

„Bola som v Amerike, v tej dobe som sa aj zamilovala. Mala som amerického priateľa, športovca, surfistu. Takže sme bývali spolu, to bolo v Los Angeles, „zaspomínala Dara Rolins na vlnách Slovenského rozhlasu s tým, že idylka ale nakoniec skončila rozchodom.

Prišla tak o blízkeho človeka, o ktorého sa tam mohla oprieť a zrazu sa musela začať starať sama o seba. „Mne tie peniaze došli a hovorila som si, neviem, či chcem byť čašníčka a čakať, že sa mi splní americký sen,” okomentovala koniec života za „veľkou mlákou“ sympatická speváčka.

Ako sa však zdá, všetko zlé je na niečo dobré a Dara sa aj kvôli rozhodnutiu pre návrat domov môže tešiť úspechu, o akom v tom čase možno ani nesnívala. Celý rozhovor si môžete vypočuť na videu nižšie, časť o zahraničí nájdete od 9. minúty na nasledujúcej strane.

VIDEO:

FOTOGALÉRIA: