IKEA otvorila dvere psíkom z ulice aby ich ochránila pred mrazmi

V meste Catania v Taliansku už udreli poriadne mrazy. IKEA sa preto rozhodla, že ukáže, že má srdce na správnom mieste. Obchod sa rozhodol, že prichýli psíkov z ulice ktorí nutne potrebujú aspoň trochu tepla, nemôžu predsa ostať na ulici, tvrdí jeden zo zamestnancov IKEI. Veď kto sa o nich postará, veď ich niekto vyhodil na ulicu na pospas.

To všetko na vlastné oči videli aj zákazníci, napríklad aj Martine Taccia. Keď vkročila do obchodu, zbadala, že medzi vystavenými kusmi nábytku je pohodlne usalašených niekoľko psíkov. Mnohí by možno ostali zaskočený, ona však ostala v nemom úžase a vyjadrila sa, že niečo takéto sa nevidí len tak každý deň.

Psíkom z ulice IKEA umožnila aspoň na chvíľu pocítiť teplo domova. Čo viac, niektorí si našli domov aj natrvalo. Kým vonku mrzne, o psíky sa starajú zamestnanci ale aj zákazníci obchodu.

Každý deň im donesú jedlo, kŕmia ich a starajú sa o to, aby sa mali čo najlepšie. Zákazníci si niektorých chlpáčov obľúbili natoľko, že si ich vezmú ich so sebou domov.

Článok pokračuje na druhej strane.