Desivé proroctvo, ktoré predpovedá tretiu svetovú vojnu: Všetko začne na blízkom východe

Bude nasledovať jedna rana za druhou. „S východom slnka prichádza vojna a ide to veľmi rýchlo. Rusi tiahnú dňom i nocou.“ Ľudia budú v panike utekať smerom na západ. „Žltý drak cez vodu napadne Alijašku a Kanadu. Nezájde však ďaleko.“

Nukleárny výbuch?

Neskôr tento veštec vo svojich víziách videl, ako jedno jediné lietadlo zhodí do Stredozemného mora obrovskú bombu, po ktorej z mora vystúpia vlny vysoké ako mestské veže a po tomto výbuchu ostatú južné časti Británie pod vodou.

Irlmaier však povedal, že tretia svetová vojna nepotrvá dlho.

„Vidím tri časové body – tri dni, tri noci, tri mesiace. Neviem to presne, no vojna nebude mať dlhé trvanie.“

Počas tejto vojny dôjde k trojdňovému zatmeniu a tma bude i počas dňa. Ľudia na oblohe uvidia mnoho znamení, napríklad veľký kríž či samotného ukrižovaného. Následne sa spusti krupobitie sprevádzané bleskami a hromami a Zem zasiahne zemetrasenie. Nebude elektrina a ľudia si budú svietiť sviečkami, aby čo – to videli. Z neba začne padať zlatý prach a tam, kde dopadne, všetko uhynie.

Prežijú len tí, čo sa stihnú ukryť do vzduchotesného krytu a budú mať dostatok zásob vody i jedla, pretože vonku bude všetko kontaminované. „Behom tejto tmy zomrie viac ľudí, než v oboch svetových vojnách dohromady,“ varoval.

Skaza Stovežatej i Vatikánu

Zničená bude Praha, ale i Paríž, ktorý podpália jeho vlastní obyvatelia. V Taliansku vypukne revolúcia alebo náboženská vojna a mnoho duchovných bude zavraždených, ale pápežovi sa podarí zachrániť. V Rusku dôjde k revolúcii a k občianskej vojne, v ktorej zomrie mnoho ľudí. „Tí najvyšší medzi politikmi spáchajú samovraždy a ich krvou bude zmytá vina. Vidím červenú masu zmiešanú so žltými tvárami, je to obecná vzbura, hrozné vraždenie,“ opisoval.

Nastanú lepšie časy

Irlmaier však sľubuje, že po skončení tejto skazy, po ktorej na zemi neostane mnoho obyvateľov, nastanú pre ľudstvo lepšie časy. Tí, čo prežijú budú na začiatku trpieť hladom, no potom budú všetci nasýtení. Ľudia bez pozemkov budú odchádzať do prírody, kde vznikla púšť a usadia sa tam, kde sa im zapáči. A taktiež opäť začnú veriť v Boha. „Tí, ktorí toto zažijú budú veľmi šťastní a budú si tento stav pochvaľovať. No budú musieť začať tam, kde naši predkovia – na začiatku.“