Šok pre Joža Pročka: Reklamné pútače mu posprejovali týmto nápisom…!

Súčasný poslanec Národnej rady SR Jozef Pročko bol kedysi u nás z pohľadu mnohých občanov slávnym zabávačom. Dnes však na viacerých ľudí pôsobí ako červené súkno na býka. Dôvodom sú aj jeho vyjadrenia na viaceré citlivé témy, pretože podrezaný jazyk mu ostal aj ako politikovi.

Pročko sa dostal do parlamentu ako člen OĽaNO, lenže tak ako klesala a klesá popularita hnutia Igora Matoviča, tak klesá aj obľúbenosť bývalého televízneho komika. A mnohí ľudia mu to dávajú aj patrične najavo. Tak, ako teraz, na čo si poslanec a exzabávač posťažoval v statuse.

Bývalý zabávač bol odjakživa zvyknutý na tvrdú kritiku zo strany divákov, no od nástupu do funkcie poslanca sa musí potýkať s útokmi iného rázu, a to priamo zo strany sklamaných voličov či neprajníkov. Najnovšie je nútený zaoberať sa ďalším incidentom, ktorý prekvapil aj samotného politika.

Je to iba pár týždňov, čo bola celá reštaurácia Joža Pročka oblepená nálepkami s jeho podobizňou, šibenicou a nápisom ,,vlastizradca“. Páchateľ mal dokonca otravovať zákazníkov a očierňovať bývalého markizáka. Poslanec sa rozhodol situáciu riešiť a podal trestné oznámenie.

Článok pokračuje na ďalšej strane.