Kate na kráľovskej večeri: Najhoršie šaty a korunka po Diane

V Británii vojvodkyňu z Cambridge Kate Middleton (36) platia za módnu ikonu. Jej garderóbu jej závidia ženy po celom svete a vždy je na verejnosti očarujúca…

Tentokrát ale na štátnom bankete usporiadanom kráľovnou Alžbetou II. (92) stúpila vedľa. V modrosivými šatách nezaujala.

Briti sú sklamaní. Štátny banket, na ktorý kráľovná Alžbeta II. pozvala kráľa Willem-Alexandera s kráľovnou Maximou z Holandska, sa vojvodkyňa Kate zrovna neblyskla v celej svojej kráse.

Hoci si na hlavu nasadila krásnu korunku po princeznej Diane a tiež si ovešala svadobné šperky po kráľovnej Alexandre z roku 1863, šedomodré šaty jej celkový vzhľad trochu pokazili.

Podľa niektorých fanúšikov šaty z dielne Alexandera McQueena sú zatiaľ tou najhoršou róbou, ktorú Kate doteraz vyniesla. Fanúšikovia by ich navyše zaradili skôr do šatníka z 80. rokov.

Väčšiu parádu tak predviedla samotná Alžbeta II. v bielych šatách, s korunou na hlave a bielych rukavičkách. Alebo tiež holandská kráľovná Maxima, ktorá zvolila elegantné šedočierne šaty s priehľadným plášťom okolo ramien, majestátnou korunou a diamantmi v ušiach.

POZRITE si GALÉRIU na ďalšej strane…