Polonahý Leoš Mareš ukázal tváričku malej Alex. Celý otec, zhodujú sa ľudia!

Moderátor Leoš Mareš našiel šťastie po boku krásnej Moniky Koblížkovej, ktorá sa v roku 2018 stala jeho manželkou. V októbri 2021 sa pochválil radostnou novinkou, že čakajú bábätko. „Klokan priletí v marci,“ napísal vtedy na svojom profile na sociálnej sieti dnes už trojnásobný otec.

Moderátor dal šťastnú novinku na známosť skutočne originálnym spôsobom. Žiadna fotka z pôrodnice, že malá ručička zvierajúca prst otecka. Kdeže. Leoš publikoval fotku dvoch škrupiniek z vajíčka s akoby stopami paprčiek. K záberu napísal len „A je to…“ a okamžite sa strhla lavína gratulácií.

Neskôr prezradil fanúšikom aj pohlavie bábätka, na ktoré dokonca české stávkové kancelárie stanovili kurz – na chlapčeka 1,7 a na dievčatko 2.0. Dokonca bolo možné podať si stávku aj na meno bábätka.

Napríklad taký Karel (po Gottovi) mal kurz 50, Leoš (po otcovi) mal kurz 35 a Monika (po mamine) kurz 15. Vďaka zverejnenej konverzácii s Leošovou mamou je známe, či majú chlapca alebo dievča. Neskôr šťastný otec prezradil aj meno. A teraz ukázal aj tváričku!

Článok pokračuje na ďalšej strane.