Polonahý Leoš Mareš ukázal tváričku malej Alex. Celý otec, zhodujú sa ľudia!

Leoš dal mame vedieť, že je na svete ďalšie jej vnúčatko. Hrdá babička sa, samozrejme, opýtala, či má vnuka alebo vnučku, načo Mareš odtajnil, že je to dievčatko. Do tretice sa tak dočkal predsa len dievčatka. Český obľúbenec, ktorého sleduje na Instagrame viac ako milión ľudí, má už totiž dvoch synov Mateja a Jakuba, ktorí sa určite zo sestričky, ktorá dostala meno Alex veľmi tešia.

Leoš Mareš, ktorý aktuálne búra Prahu natrieskanými koncertmi v O2 aréne, sa zveril na Instagrame s malou Alex v náručí, ako sa mu na dnešné vystúpenie vstávalo. A fanúšikovia ho hneď zasypali komentármi, v ktorých sa zriedkavo zhodujú, komu je dievčatko podobné.

Malá Alex Marešová sa svojim slávnym rodičom Leošovi a Monike narodila 10. marca a od tej chvíle im robí samú radosť. Leoš sa na svojom Instagrame zveril, že sa mu dnes, keď má pred sebou ďalší koncert v O2 aréne, vstávalo obzvlášť skvele.

“ Dnes sa mi vstávalo jednoducho krásne ,“ napísal stručne k snímke, na ktorej sa šťastne usmieva na svoju dvojmesačnú dcéru, ktorá sa mu spokojne hojdá v náručí v obľúbenej polohe na tigríka.

A reakcie na seba nenechali dlho čakať. “ Celý táto …“ píše Silvia. “ No ale to je podoba!!“ pridáva sa ďalšie. “ Jé, to je kúzelný… maličká je celá otecko ,“ súhlasí Jana. A čo vy, tiež vám pripadajú, ako by si z oka vypadli?

FOTO: