Zažila samovraždu manžela, teraz aj syna. Slová, ktoré trhajú srdce

Viceprezident Bratislava Capitals sa obesil neďaleko bobovej dráhy, pričom svoj luxusný biely Mercedes odparkoval na neďalekom parkovisku. Na sebe mal bielu bundu, čierne tepláky a tenisky a svoj čin podľa všetkého plánoval. Pašeka totiž údajne vo štvrtok videli v jednom z obchodov s domácimi potrebami, ako si kupuje hrubé lano. To mal na svoj šokujúci skutok zrejme aj použiť.

Dušan Pašek mladší mal v čase otcovej samovraždy len 13 rokov, veľmi rýchlo dospel a stal sa oporou svojej mamine. Tá len pred týždňom oslávila 60 rokov a pre jej syna bolo najdôležitejšie to, aby bola čo najšťastnejšia.

Spolu so sestrou sa jej postarali o nádherné prekvapenie – a to, že vôbec z Ameriky, kde momentálne žije prišla domov a maminu obdarovali nádhernou kyticou. ,,Naša mamička sa dnes dožila 30 rokov, síce už druhýkrát, ale to číslo mám zákazané napísať,“ napísal k fotografii koncom októbra.

Práve čas s mamkou, ale aj babkou (pozn. redaktora; mamou jeho otca) bol pre Dušana Pašeka mladšieho prioritou. Trávil s nimi sviatky, dôležité udalosti, ale aj svoj voľný čas – nakoľko si založila jeho sestra rodinu za oceánom. ,,So ženou, ktorú budem milovať už navždy,“ napísal k jednému záberu podnikateľ, ktorý sa za city k svojej mamine nehanbil, práve naopak – lásku jej prejavoval nielen v súkromí, ale aj na sociálnych sieťach.