Tajomné veštby Nostradama pre rok 2021: Predpovedal prírodnú katastrofu aj umelú inteligenciu!

Francúzsky lekár menom Nostradamus bol slávnym prorokom, ktorý žil už v 16. storočí. Počas svojho života predpovedal mnoho udalostí, ktoré sa naozaj stali. Všetko spísal v knihe Les Prophéties de M. Michel Nostradamus, kde sa aj vy môžete pozrieť na veštby, ktoré majú ukázať, aký rok nás čaká.

Nostradamus, sa preslávil predovšetkým ako prorok, ktorý napríklad veľmi presne predpovedal smrť kráľa Henricha II., podľa niektorých predpovedal ale aj vzostup Adollfa Hitlera, atentát na Hirošimu a ďalšie míľniky novodobej histórie.

Jeho kniha Les Prophéties, ktorá bola vydaná 1. marca 1555, vzbudila veľký nepokoj. Štvorriadkové verše, ktorými Nostradamus – priekopnícky liečiteľ, bylinkár, zanietený astrológ a veštec – predvída blízku aj vzdialenú budúcnosť, sú predmetom skúmania aj zdrojom silných emócií a vášní dodnes…

Vedel pokrokový liečiteľ a astrológ predpovedať históriu? Jeho veštby budia vášne dodnes. Ak ste si istí, že Nostradamus nemal ani páru o pandémii koronavírus, s ktorou sa teraz stretávame, tak sa mýlite.

Článok pokračuje na ďalšej strane.