Tajomné veštby Nostradama pre rok 2021: Predpovedal prírodnú katastrofu aj umelú inteligenciu!

Vo svojej knihe totiž prorok poukazuje práve na rastúcu epidémiu, ale tiež na ďalšie prírodné katastrofy. Vďaka epidémii, ktorá pohlcuje postupne celý svet, príde tiež ešte horší hladomor. Ľudia by sa podľa neho mali zamerať sami na seba, pretože ak niekto škodí, potom sú to práve oni.

Predpovedal aj ďalšiu skazu, ktorá by mala postihnúť krajiny západu a Lombardie. Malo by sa jednať o silné zemetrasenie, ktoré najhoršie odnesie Kalifornia, kde nie sú zemetrasenia nič neobvyklé. V tomto prípade určil Nostradamus aj presný dátum. Táto katastrofa by sa mala uskutočniť 25. novembra tohto roku. Tak uvidíme, či k nemu naozaj dôjde.

Vojaci musia ochrániť ľudskú rasu
Tento rok by tiež malo dôjsť aj na silu vojakov, ktorí budú nútení ochrániť ľudskú rasu. Hranice nášho sveta by totiž mala prekročiť umelá inteligencia. Tá síce prinesie nové možnosti, ale aj hrozbu, ktorú by obyčajný človek rozhodne nemal podceňovať.

V jednom zo svedectiev sa tiež zmieňuje príchod zombíkov, ktorí prídu potom, čo sa v Rusku objavia biologická zbraň. Tá totiž vypustí do vesmíru vírus, ktorý premení ľudí práve na nemŕtvych netvory, ktoré ovládnu celú našu planétu.

Tiež by malo dôjsť k veľkým bitkám na mori, ktoré však prinesú aj veľký zmätok na súši a prinesú veľký oheň, vďaka ktorému budú trpieť predovšetkým zvieratá. Tu nie je prečo pochybovať, pretože sami meteorológovia varujú pred dramatickými zmenami klímy.

Obmedzenie predaja v obchodoch

Podľa predpovede Nostradama dôjde aj k obmedzeniu predaja v obchodoch, čo je v súčasnej situácii tiež pravdivá vízia a všetko sa presunie do online prostredia. Ľudia sa tak naučia hľadať lacnejšie varianty produktov.

Rok 2021 bude veľmi bohatý na slnečné búrky, ktoré budú mať za následok klesanie krajiny a stúpanie vody. Preto to tiež vyvolá masovú migráciu a tuhý boj o prírodné zdroje. Z vesmíru na nás podľa Nostradama spadne nebezpečný asteroid, ktorý prinesie veľké nešťastie.

Podľa tohto veštca nás jednoducho nečaká nič dobrého a smola z roku 2020 nás bude sprevádzať ďalej. Nezostáva nám teda nič iné, než dúfať, že sa mysliteľ 16. storočia pomýlil a dočkáme sa aj niečoho pozitívneho. V dnešnej neľahkej dobe by sme to potrebovali viac ako inokedy.