Cibulková vyráža dych: Prednostne zaočkovaná sa a hlási do prvej línie!

Niekdajšia tenisová hviezda Dominika Cibulková prežíva neopísateľne krušné chvíle. Za všetko môže jej prednostné zaočkovanie proti koronavírusu, kedy malo podľa jej ľútostivých vyjadrení dôjsť k veľkému nedorozumeniu. Teraz však prichádza hotová bomba, nakoľko sa športovo založená mamina rozhodla pre dych vyrážajúci čin!

Asi len málokto si dokáže predstaviť takú lavínu výčitiek a kritiky, s akými sa musia manželia Dominika Cibulková a Michal Navara momentálne vyrovnávať. Príčinou sa stalo uprednostnenie v poradovníku na vakcínu voči ochoreniu Covid-19, čo sa s veľkým pochopením u širokej verejnosti veruže nestretlo.

More zlej krvi si na rodnom Slovensku urobila niekdajšia piata tenistka sveta Dominika Cibulková (31), ktorá bola minulý týždeň v piatok aj so svojím manželom Michalom očkovaná proti koronavírusu.

Verziu, že išlo o omyl, jej ľudia zrovna neveria. „Vyššia berie,“ majú jasno! Miesto, toho aby chodila kanálmi, priliala olej do ohňa, keď sa po centre Bratislavy s rodinou prechádzali ako by nič aj v tvrdom lockdowne bez rúška. A to nieje všetko!

Článok pokračuje na ďalšej strane.