Slovenskí zdravotníci prosili Fica o pomoc: Zavolali mu a pozrite, čo sa stalo! OĽaNO reaguje!

,,POMOC PRE HRDINOV DNEŠNÝCH DNÍ ??‍⚕️??‍⚕️ Včera podvečer mi volali pracovníci v prvej línii z Nemocnice Ružinov s prosbou o pomoc. V týchto náročných časoch, kedy musia zachraňovať životy občanov 24 hodín denne a 7 dní v týždni, majú problémy so zabezpečením pitného režimu.

Spolu s poslancami NR SR sme v priebehu pár hodín zabezpečili dodávku minerálok pre hrdinky a hrdinov dnešných dní.Ďakujeme Vám za obetavosť!❤️?” zverejnil predseda strany SMER-SD Róbert Fico na Facebook-u.

Andrej Stančík v úvode svojho vyjadrenia priznal, že nevie, či sa má smiať alebo plakať. ,,Títo “hrdinovia“ cez svojich ľudí rozkradli desiatky miliónov eur a zo zdravotnítva si spravili dojnú kravu. Len vďaka nim chýba našim nemocniciam vybavenie a personál. Len vďaka nim na Slovensku zbytočne zomierajú ľudia, kvôli nedostatočnej zdravotnej pomoci. A títo istí ľudia sa tvária, ako im neskutočne na našich lekároch a sestričkách záleží. Kúpou minerálok. Vrchol cynizmu,“ napísal na sociálnej sieti nahnevaný Stančík.

Rovnaký názor zrejme zdieľa aj premiér, ktorý v najnovšej markizáckej relácií Na Telo iba neveriacky krútil hlavou. Dokonca sa k celej veci ani nechcel vyjadrovať, aby nestrácal drahocenný čas. ,,Koľko minul? 50 eur?“ sklamane sa spýtal redaktora Michala Kovačiča, ktorý si nedovolil odpovedať.

VIDEO: