Slovenskí zdravotníci prosili Fica o pomoc: Zavolali mu a pozrite, čo sa stalo! OĽaNO reaguje!

V ťažkých časoch môžu verejnosti pomáhať nielen koaliční partneri, ale aj opoziční poslanci. Zrejme si to uvedomil aj Robert Fico, ktorý sa rozhodol zaregovať na výzvu zo strany zdravotníkov. Svojim činom sa následne pochválil na sociálnej sieti, čo vyvolalo okamžitú reakciu strany OĽaNO.

Predseda parlamentnej strany SMER-SD a bývalý premiér SR Róbert Fico sa prednedávnom cez sociálne siete pochválil pomocou, ktorú poskytol slovenským zdravotníkom z takzvanej prvej línie v boji proti novému koronavírusu. Tí mu podľa jeho slov zavolali s prosbou o pomoc, na čo on ihneď reagoval.

Zdravotníkom z Nemocnice Ružinov mal totiž v uplynulých dňoch chýbať dostatočný pitný režim. Rozhodli sa preto obrátiť na niekdajšieho predsedu vlády SR. Ten ozrejmil, že im následne spolu s ďalšími poslancami NR SR zabezpečil potrebnú dodávku minerálnych vôd.

,,Spolu s poslancami NR SR sme v priebehu pár hodín zabezpečili dodávku mierálok pre hrdinky a hrdinov dnešných dní,“ napísal Fico k videu, kde politici so zamestnancami nemocnice vykladajú množstvo minerálnych vôd.

Na margo konania poslancov opozičnej strany si neodpustil pár štipľavých slov poslanec zo strany OĽaNO.

Článok pokračuje na ďalšej strane.