Vypadnutý farmár Martin nechtiac vyzradil meno farmára týždňa: Farmárom týždňa bude…

Uplynulý piatok sa na obrazovkách televízie Markíza uskutočnil v poradí už druhý duel, po ktorom musel statok opustiť sympatický západniar Martin Kollár z Handlovej.

Na Farmu chcel ísť, aby sa zbavil strachu zo zvierat. Tento cieľ si aj splnil, všetko ostatné bolo nadplán. Nevyhovovalo mu prostredie, hygienické podmienky, cnelo sa mu za rodinou, precenil nielen svoje sily, ale aj svojho súpera v rozhodujúcom súboji.

„Ja som prežil takú menšiu traumu so sliepkami, keď som bol malý, a odvtedy je vo mne strach. Preto som sa aj prihlásil, aby som sa toho zbavil,“ povedal o sebe, no že to bude až taký extrém, naozaj nikto netušil. Aj keď často so slzami v očiach, no mladý Handlovčan statočne bojoval s krutými podmienkami na markizáckom statku.

V druhom súboji si sily zmerali citlivý západniar Martin a zdatný východniar Vlado, pričom druhý spomenutý svojho súpera zložil s jednoznačným náskokom. Počas lúčenia s farmármi ale údajne došlo k momentu, ktorý mal predčasne odtajniť meno nového farmára týždňa!

Článok pokračuje na ďalšej strane.