Ivana Christová šokuje! Vraj našla liek na koronavírus: Stačí zmiešať …!

Štatistiky však hovoria inak – potvrdených úmrtí v krajine Izrael je 71.

A aké sú hlavné zložky zázračného receptu na posilnenie imunity a zničenie všetkých vírusov vrátane koronavírusu? Citrón a bikarbonát, laicky povedané jedlá sóda. Podľa Christovej to stačí zamiešať a piť ako horúci čaj každý deň. „Pôsobenie citróna s horúcou sódou na pečenie zabije vírus a okamžite ho odstráni z tela,“ pokračuje vo svojom tvrdení. Tieto dve zložky majú údajne alkalizovať imunitný systém, ktorý sa počas noci „stáva kyslým a úroveň ochrany klesá.“

Christová čitateľa presviedča, že všetci v Izraeli citrón so sódou pijú, je totiž dokázané, že vírus zaručene zničí. V pokračovaní svojej vedeckej práce zmieňuje, že pH koronavírusu sa pohybuje od 5,5 do 8,5. Tvrdenie opiera o 30 rokov starý výskum.

„Všetko, čo musíme urobiť, aby sme porazili koronavírus, je brať viac zásaditých potravín, ktoré sú nad jeho pH,“ vysvetľuje a prikladá nákupný zoznam, na ktorom nenájdeme cestoviny, obľúbených v čase karantény, ale práve potraviny potrebné k zastaveniu choroby. Okrem citróna s pH 9,9 v ňom figuruje vápno s 8,2 pH, avokádo s 15,6 pH alebo mandarínky, ktorých pH je rovné maximu koronavírusu.

Pretože sa izraelským receptom riadi celá jej rodina, zákonite by mali aj fanúšikovia. A našlo sa dvanásť takých, ktorí zázračný liek zdieľali svojim priateľom a tí sa im pravdepodobne už opakovane vysmiali.

V posledných mesiacoch koluje internetom mnoho podobných receptov. Napríklad v Bulharsku sa rozmohlo pitie vody z uvareného cesnaku, ktorá nielen že odporne chutí a koronavírus nezabije, ale dodá dychu dlhodobý nevábny odér.