Pamätáte sa na najkrajšie dievčatko na svete? Dnes má 17 a znova obhájila titul najkrajšieho dievčaťa! FOTO

Francúzska kráska Thylane Blondeau (17), ktorej fotografie obleteli v roku 2007 celý svet, sa znovu stala najkrajším dievčaťom sveta.

Prvýkrát sa mohla týmto titulom pýšiť, keď mala iba šesť rokov. Už v útlom veku zaplnila stránky popredných módnych časopisov, jej fotografia bola aj na obálke Vogue. Od tej doby vyrástla a je z nej naozaj kočka.

Thylane Blondeau sa zúčastnila súťaže 100 najkrajších tvárí roku 2018. Porazila všetky konkurentky a už druhýkrát si vybojovala titul najkrajšieho dievčaťa na svete. Na Instagrame poďakovala usporiadateľom i ľuďom, ktorí jej fandili. Tí ocenili, že titul získal niekto, kto ku kráse nepotrebuje tonu líčidiel.

Hovorí sa, že malé dievčatká zo svojej krásy vyrastú. U Thylane tomu tak rozhodne nie je, s pribúdajúcim vekom je krajšia ako kedykoľvek predtým. Z roztomilého milého dieťaťa sa stala skoro dospelá žena. Vo svojich 17 rokoch má kráska skvele rozbehnutú kariéru, akú jej môžu iné modelky len závidieť. Thylane išla na svoju prvú prehliadku už v štyroch rokoch, a to hneď pre značku Jean Paul Gaultier, a o desať rokov neskôr sa stala najmladšou modelkou, ktorá kedy pózovala pre Vogue. Teraz je dievča veľvyslankyňou značky L’Oréal a objavuje sa na módnych prehliadkach tých najznámejších značiek. Objavila sa aj v jarnej kampani Dolce & Gabbana 2017, kde zaujala miesto aj herečka a speváčka Zendaya.

Článok pokračuje na ďalšej strane…