Trestné oznámenie na Igora Matoviča: Za TOTO podľa zákona hrozia až 3 roky!

2. apríla informoval prostredníctvom sociálnej siete Facebook spisovateľ Gustáv Murín o podaní trestného oznámenia na premiéra Igora Matoviča. Podľa jeho názoru sa mal dopustiť trestného činu šírenia poplašnej správy.

Začiatkom týždňa šokoval premiér Slovenskej republiky celý národ. Na tlačovej konferencii pred haldou novinárov pripustil možnosť akéhosi úplného vypnutia, zákazu vychádzania a núdzového režimu. Istý populárny spisovateľ sa na to nedokázal pozerať, na Igora Matoviča podáva trestné oznámenie.

Vyjadrenia novozvoleného premiéra Igora Matoviča prekračujú v posledných dňoch pomyselné hranice toho, čo sme ako obyvatelia demokratickej republiky schopní psychicky zvládať. Akoby nestačilo, že sme si v čase zúriacej epidémie koronavírusu museli zo dňa na deň privyknúť na doposiaľ nepoznané pravidlá, zaisťujúce celoplošnú bezpečnosť, rokovania krízového štábu prinášajú každú chvíľu ďalšie zmeny.

Uznávaný slovenský spisovateľ sa na to nemohol len tak prizerať a na predsedu vlády sa rozhodol podať trestné oznámenie!

Článok pokračuje na ďalšej strane.