Robo Papp brutálne pritvrdil: Drsný náklad hygienikovi Mikasovi!

Kým jedni sa koronavírusu boja ako čert kríža, druhým sa z celého šialenstva okolo Covidu-19 dvíha tlak. Do druhej skupiny sa radí aj spevák Robo Papp, ktorý nemieni mlčať a ďalej sa iba prizerať tomu, ako vystrašení ľudia plnia rozkazy “zhora”. Hlavnému hygienikovi Slovenska dokonca poslal hudobník tvrdý odkaz!

Ešte len prednedávnom sa spevák Robo Papp verejne vyjadril k novým opatreniam, kde rozhodne nešetril kritikou. Teraz si podal a nemilo dourážal Jána Mikasa. TOTO sa nebude hlavnému hygienikovi čítať ľahko.

Čerstvý ženáč Robo Papp sa len pred pár dňami poriadne rozzúril, keď minister školstva Branislav Gröhling oznámil nové bezpečnostné opatrenia spojené s nástupom do školy.

Spevákova dcérka Izabela má totiž problémy so sluchom, pričom práve nosenie rúšok v triedach jej značne znemožní porozumieť učiteľke.

Najskôr ho rozčúlili povinné rúška v školských laviciach, čo by jeho 10 ročnej nepočujúcej dcérke ešte viac skomplikovalo fungovanie v škole. Tentokrát ho vytočilo vyjadrenie hlavného hygienika, čo spevákovi nedalo a opäť vybuchol.

Článok pokračuje na ďalšej strane.