SuperStar 2020: Marián Čekovský v porote baví, Pagáčová divákom prekáža. Kto to vlastne je?

Kým v našich končinách ide o nováčika, v susednom Česku veľmi dobre vedia, kto sa skrýva pod týmto menom. Patrícia sa živí ako herečka, ktorá sa v roku 1996 preslávila rolou Aničky Studničkovej v seriáli Ranč U Zelené sedmy. Zatiaľ jej životnou rolou je však s najväčšou pravdepodobnosťou Tereza Jordánová, ktorú blondínka stvárňovala v seriáli Ulice od roku 2005 do 2019.

Hoci by to do usmievavej porotkyne nikto nepovedal, v decembri oslávila 31. narodeniny a pár mesiacov predtým vstúpila pred oltár s Tiborom Pagáčom. Nezadaní chlapci, ktorí si tak na Paťku robili zálusk, majú smolu!

Prvý diel SuperStar 2020 je za nami. Porota spoločne s divákmi objavila veľa nových talentov, medzi ktorými sa nepochybne nachádzali aj favoriti na postup do semifinále. Súťažiaci tento rok hodnotilo celkovo päť známych osobností, medzi ktorými si diváci našli obľúbenca, ale aj človeka, ktorý im vzhľadom k svojej kariére v šou pripadá zbytočný.

Najväčším prekvapením bol predovšetkým pre slovenských divákov slovenských hudobník a komik Marián Čekovský , ktorý bol v priebehu hodnotenia súťažiacich vtipný a jeho humor ľuďom nepripadal trápny. V komentároch na sociálnych sieťach ho diváci hodnotia ako profesionála.

Naopak by diváci uvítali, keby porota bola štvorčlenná. Vyradili by z nej Patriciu Pagáčovou , ktorá podľa nich ako herečka nemá nárok hodnotiť spev. K tomuto názoru je podľa komentárov na sociálnych sieťach prinútil hlavne fakt, že nechcela nechať postúpiť krásnu učiteľku s nádherným hlasom Karin Krížovú a všeobecne vraj hodnotia skôr podľa sympatií.

Ako ale sama povedala, bývalá hviezda Ulica sa snaží do hodnotenia vniesť práve divácky pohľad, nie ten odborný. Bagárová, Mareš a Habera Monika Bagárová , ako bývalá účastníčka súťaže, ktorá sa dnes spevom úspešne živí, bola divákom sympatická.

Ako najväčší odborník v oblasti hudby je však v ich pamätiach zapísaný Pavol Habera , ktorý je v porote už stálicou. Rozporuplné názory majú diváci na Leoša Mareša , ktorý bol doteraz moderátorom, mikrofón ale tento rok vymenil za kreslo. Zatiaľ čo podľa mnohých sa na rolu moderátora výborne hodil a boli na neho zvyknutí, iní ho v novej úlohe uvítali. Kto sa v porote páči a naopak nepáči vám?

FOTOGALÉRIA: