Kika skončila v slzách: Za všetko môže drsný náklad od tety Gizky!

Na Farmu zavítal vzácny hosť v podobe televíznej svokry Gizky Oňovej. Žena, ktorá je zvyknutá riešiť partnerské aj rodinné problémy, si zobrala bokom Kiku a Rada. Keď začala dvojici čistiť žalúdok, farmárka takmer skončila v slzách.

Emócie na farme by sme mohli prirovnať k aprílovému počasiu. Smiech a radosť striedajú hnev, smútok či ľútosť. Po príchode najznámejšej slovenskej svokry na statok zrejme podobné pocity prežívali aj Kika s Radom, ktorí sa síce spočiatku z Gizkinej prítomnosti tešili, no úsmev im zamrzol hneď, ako sa s nimi pustila do súkromnej debaty.

Modelka Kristi Dali a záchranár Rado Dulin si účinkovaním v jedenástej sérii Farmy poriadne zavarili. Ani jeden z nich totiž s najväčšou pravdepodobnosťou netušil, že bude svojej polovičke počas farmárčenia neverný. Ich románik neušiel ani pozornosti známej speváčky a televíznej svokry Gizky Oňovej, ktorá neostala dlžná známemu heslu – idem, riešim!

Už od začiatku bolo vidieť, že najviac sa bude venovať kontroverznej dvojici Kike a Radovi, ktorého čaká doma snúbenica. Keď si ale práve ich zavolala bokom, bolo neprehliadnuteľné, že Kike nebola úprimná debata s priamymi slovami pravdy príliš príjemná.

Článok pokračuje na ďalšej strane.