O 45 kíl ľahšia Adele desí vychudnutosťou: Odborník má pre ňu zlú správu!

Speváčka Adele (31) síce žne chválu za to, ako neskutočne za pár mesiacov schudla o takmer 45 kg, nadšenie ale nezdieľajú lekári a poprední experti na výživu.

Pred pár rokmi sa Adele netajila tým, že ručička na jej váhe ukazuje okolo deväťdesiat kilogramov, čo vo svete šoubiznisu nie je úplne bežné. 175-centimetrová speváčka si však ešte donedávna nad svojou postavou hlavu nelámala, nakoľko vzbudzovala úspech a rešpekt aj s kilami navyše.

Pred pár mesiacmi si ale populárna Angličanka povedala dosť – či za tým stojí rozpad jej manželstva alebo nový objav, raper Skepta, nevedno. Isté je však to, že sa zverila do rúk trénerky Camily Goodis, ktorá v jej živote nastolila prísny režim.

Camila pre denník The Sun prezradila, že za Adelinou šokujúcou premenou stojí z 90-tich percent najmä tvrdá diéta, zvaná Sirtfood. 31-ročná Londýnčanka totiž prvý týždeň pila iba zeleninové šťavy, pričom denne mohla prijať 1000 kalórií, čo je približne o 1000 – 1500 menej, ako bežne konzumujú jej rovesníčky. To malo speváčke správne naštartovať pokrivený metabolizmus.

Článok pokračuje na ďalšej strane.