Rozvádzajúci sa Ivan Tásler: Expartnerku nahradila táto 25-ročná kráska!

Tí z vás, ktorí sledujú šoubiznisové dianie na Slovensku, už určite postrehli nečakanú správu, že hviezdny spevák Ivan Tásler sa rozvádza. Krátko po odlúčení od svojej manželky sa mu však podarilo vydobyť si priazeň inej ženy a tou je krásna 25-ročná Slovenka!

Táslerovci boli manželmi 7 rokov, počas ktorých sa s nimi nespájali absolútne žiadne škandály, ba práve naopak.

Párik pôsobil priam ukážkovo, pričom Ivan venoval Aničke nejedno hudobné vyznanie v podobe romantickej skladby. Na prvý pohľad krásnej rozprávke však prednedávnom nadobro odzvonilo.

Po prevalení záberov, na ktorých si obľúbený slovenský spevák užíva spoločnosť mladej brunetky, ostala z jeho nevery v šoku väčšina Slovákov. Krátko nato však k ľuďom verejne prehovorila jeho manželka, ktorá uviedla veci na pravú mieru.

,,Už nejaký čas netvoríme pár a nežijeme spolu. Je nám ľúto a berieme ako veľké osobné zlyhanie, že sa nám ani napriek veľkej snahe nepodarilo naše manželstvo zachrániť a prekonať dlhodobú partnerskú krízu, ktorou prechádzalo. Naďalej však spolu dobre vychádzame ako priatelia, normálne spolu komunikujeme, nerozchádzame sa v zlom,” napísala na Instagram manželka búrliváka Táslera.

Pozrite ku komu sa teraz túli Ivan.

Článok pokračuje na ďalšej strane.