Judita obvinená z vraždy Tomáša († 16): Zásadné zistenie slovenských detektívov

Školáčka Judita (17) bola obvinená z vraždy kamaráta Tomáša († 16), ktorého mala v žilinskom paneláku dobodať 51 ranami kuchynským nožom. Konečne sa postavila pred súd kvôli výpovedi. Medzitým sa tím českých detektívov, ktorých najali rodičia dievčaťa, údajne dopátral k štyrom zásadným nezrovnalostiam v prípade.

Judita, ktorá mala v čase činu ešte len 16 rokov, mala podľa prokuratúry vlani v máji dobodať Tomáša a tvrdiť, že ohavný čin spáchal falošný odpočtár elektriny. Obžalovaná, ktorá oslávila narodeniny vo väzobnej väznici, trvá na svojej nevine. Za Juditou stojí aj jej rodina, ktorá bola na súde prítomná aj prvý deň prejednávania prípadu.

Rodina Judity verí, že je nevinná
“ Judita nehovorí žiadnu verziu. Ani obhájcovia, ani prokurátori. Hovorí len pravdu, a to, že je nevinná. My jej veríme, „uviedli príbuzní podľa webu Pluska.sk. Na zamotanom prípade pracuje aj tím slovenských detektívov, ktorí na facebookovej stránke hľadali nových svedkov.

“ Priatelia Judity, ďakujeme vám za vaše podnety a informácie. Teraz ich overujeme. Pre ostatných, ktorí sa ešte nerozhodli … chápeme vaše obavy, ale skúste nájsť odvahu na diskrétny rozhovor. Napíšte nám, alebo zavolajte. Môžeme sa kedykoľvek stretnúť, „uviedli na sociálnej sieti. Smrť Tomáša však zľahčovať nechcú. Čo detektívi zatiaľ zistili? Čítajte ďalej…

Článok pokračuje na ďalšej strane.