Všetci si radi vychutnávame dobré jedlo, ale nikto z nás nechce tráviť zvyšok voľného času v kuchyni varením a pripravovaním jedla.
Túto dobu môžete zredukovať ak poznáte niekoľko trikov. My Vám ukážeme teraz 40 tipov a trikov ktoré si nájdu miesto v každej kuchyni, či už ste profík alebo sa len učíte.
Ako správne otvoriť krabicu od mlieka
Nie všetky krabice sú dodávané s predrezaným nalievacím otvorom, ktorý jednoducho odtrhnete. Zabráňte rozlievaniu správnym otvorením. Jednoducho odrežte roh krabice pomocou zúbkovaného nožíka.
Ako jednoduchšie nakrájať tekvicu
Potrebujete pripraviť tekvicu na varenie? Zohrejte tekvicu v mikrovlnnej rúre na 2 až 3 minúty. To umožní oveľa ľahšie šúpanie a krájanie.
Ako skladovať paradajky
Ak chcete, aby vaše paradajky vydržali dlhšie, položte ich stopkou z ktorej rastú smerom dole. Vzduch a vlhkosť sa týmto spôsobom nedostanú do raniek. Uskladnenie pri izbovej teplote tiež predĺži ich čerstvosť.
Článok pokračuje na druhej strane.
▼▼▼