TOTO ste na Farme nevideli: Po Matejovi a Mirke sa na seba vrhli aj títo farmári!

V uplynulé dni si farmári na Markíze volili svojich sluhov, ktorými sa stali Matej zo západu a Mirka z východu. Cielené označovanie dvojice ostatnými súťažiacimi malo za následok ich prvé intímne zblíženie, ktoré vyvolalo vášne u mnohých Slovákov. Ako sa však zdá, blízko k sebe nemajú len oni dvaja, ale aj ďalší farmári.

To, čo sa aktuálne deje v markizáckej reality show Farma, by sa už pokojne dalo nazvať zvrhlými orgiami. Niekoľko týždňový pobyt mimo bežnej civilizácie si pýta svoju daň v plnom rozsahu a vzájomnej blízkosti opačného pohlavia tak poniektorí súťažiaci nedokážu odolať.

Reality šou Farma 11 je popretkávaná mnohými vzťahmi, ktoré postupom času naberajú na obrátkach. Ako už niekoľkokrát prezradila fotomodelka Kristi Dali, vo svojom vnútri je mimoriadne citlivá a niekedy sa jednoducho potrebuje pritúliť k niekomu inému. A to sa jej podarilo.

Hoci bol farmársky párik už viackrát spolu pristihnutý pod perinkou, kedy to v posteli len tak šuchotalo, teraz sa na seba odvážne vrhol aj v priestoroch spoločnej kúpeľne.

Článok pokračuje na ďalšej strane.