Matej vracia tvrdý úder Mirke! Svalnatý fešák jej naložil ako nikto!

Slová farmárskej milenky nenechali chladnými ani samotného Jurkoviča, ktorý v živom videu na sociálnej sieti zareagoval na kritiku.

,,Povedala, že ja som v skutočnosti iný, ako som sa prezentoval na Farme. Ale tak, ako som sa ja prezentoval, taký aj reálne som. To, čo som vtedy povedal, že ju vnímam ako dcéru, som myslel ako metaforu. Že som sa chcel o ňu starať ako o svojho blízkeho, na ktorom mi záleží,“ na úvod poznamenal fitnesák.

,,To vôbec nebolo o jej naivite, všetko som jej o sebe povedal. A ona mi povedala veci, že som si tiež myslel, že mi všetko o sebe hovorí. A ja som si ju nejakým spôsobom zidealizoval,” rozprával s pokojným hlasom Jurkovič, ktorý vraj Mirke hneď vysvetlil, čo mu vo vzťahu a na ženách vadí, pričom konkretizoval fajčenie a drogy. Matej ďalej uviedol, že nemá 20 rokov, aby si na sociálnych sieťach menil statusy a polovičku zahŕňal verejnými vyznaniami lásky. A práve to krupiérke poriadne vadilo.

Podľa slov Mateja mala Mirka chcieť, aby svoje city k nej pravidelne zdieľal na sociálnej sieti. To sa mu však nepozdávalo. Taktiež mal kráske zohnať robotu, ktorú však odmietla a nakoniec došlo aj k zmene jej správania.

Rodáčka z Košíc si dokonca mala pred farmárom schovávať mobil, keďže jej vyvolával neznámy muž. Statný Bratislavčan postupne prestal východniarke dôverovať, čo bolo zrejme začiatkom konca. Na neúprosnú kritiku však zareagovala aj samotná Košičanka, ktorá označila Matejove slová za hlúposti, pričom hrubú čiaru za ich vzťahom mala urobiť práve ona.

,,Prišla si ku mne, odišla si domov, prišla si ku mne, odišla domov a vždycky, keď si vlastne prišla ku mne, si ani nebola so mnou, lebo vždycky si išla za nejakými kamošmi alebo akože za nejakou robotou, alebo neviem čo,” prezradil Matej, ktorý to s ňou vraj predtým nechcel riešiť a zbytočne si kaziť pekné chvíle. Potom mu to ale nedalo a poslal východniarke hlasovú správu.

,,Ty si mi na túto správu zareagovala po troch týždňoch, po troch týždňoch… alebo po štyroch, čo sme už spolu neboli ani v kontakte. Čiže ako som ti túto správu napísal, dna dni nato si už bola na nejakom rande… si sa viezla v aute u nejakého čáva. Pár dní nato si si dala fotky s nejakými darčekmi, čo si dostala, rozumieš, a mne si vytkla, že ty nevieš na čom si,” rozčertil sa exfarmár, ktorý dokonca uviedol, že Mirka vypisovala aj jeho kamarátovi.

Nečakal som, že ty budeš tak hlúpučká…
,,Nečakal som, že ty budeš tak hlúpučká a pred celým národom zo mňa spravíš úplného ko*kotka a vlastne hodíš ma do pozície, žeby to bola moja vina… robíš hanbu sama sebe, mne ju už našťastie nerobíš,” pokračoval vo svojom drsnom monológu. ,,Ja dúfam, že sa ti bude dariť v živote a že tých negatívnych komentov na tvoju adresu, či ohľadne fetu alebo ku*venia sa, či ohľadne nejakých peňazí, čo niekomu dlžíš, bude čo najmenej. A že si nájdeš takého čáva, ktorý ti bude vyhovovať, a pri ktorom v podstate asi nebudeš musieť nič robiť,” Matej odkázal na záver svojho prejavu Mirke.

FOTOGALÉRIA: