Víťaz Farmy 9 prešiel radikálnou premenou: Je z neho celkom nový chlap!

Nie je to tak dávno, čo v reality šou Farma bojoval o výhru 75 tisíc eur aj Šimon Néma. Táto krásna sumička napokon v deviatej sérii skončila práve v rukách mladíka z Dolných Lefantoviec, pre ktorého boli doposiaľ typické dlhé vlasy. Svojmu ikonickému účesu sa však Šimon rozhodol dať zbohom, vďaka čomu sa z neho stal poriadny fešák!

Víťazom deviatej série reality šou Farma sa stal Šimon Néma, ktorý patril medzi aktívnych pracantov a nevyhováral sa ani na zranenie, keď takmer prišiel o prst na ruke. Aj to bolo jedným z dôvodov, prečo mu tisícky fanúšikov dopriali výhru v sume 75-tich tisíc eur.

Sympatický kvetinár sa v očiach divákov zapísal ako správny muž, pričom jeho prioritou ostávala rodina. Dôvodom bola aj strata staršieho brata, ktorý ich nečakane opustil v dôsledku zlyhania srdca. Rodák z Dolných Lefantoviec dokonca dodržal svoj verejný sľúb a časť výhry investoval do rodinného biznisu, ktorým je kvetinárstvo.

Pre milovníka rastliniek z malebnej dedinky pri Nitre boli charakteristické plavé dlhé vlasy, ktoré Šimon nosil väčšinou zviazané v cope. Avšak ako sa hovorí – zmena je život, a tak sa aj sympatický víťaz Farmy 9 pred pár dňami rozhodol, že sa so svojím dlhým három rozlúči.

Článok pokračuje na ďalšej strane.