Mama zabila moje sestričky naschvál, hovorí Maja H. o smrti ženy a dvoch detí pri nehode

Je to pre nás všetkých hrozne ťažké. Bohužiaľ, čo sa stalo nemožno vrátiť, môžeme sa s tým len zmieriť a ísť ďalej.

Prečo toto video primárne točím: Veľmi dôrazne chcem upozorniť na neschopnosť českej štátnej správy, úrady ako sú OSPOD Liberec a OSPOD Frýdlant (sociálka) a SVP Frýdlant, čo je stredisko výchovnej starostlivosti, kam sme dochádzali na spoločné konzultácie. Aby som to v skratke vysvetlila, viedli sme ako rodina s otčimom súdny spor o starostlivosť detí, boli tu určitá krivé obvinenia na otčima zo strany matky. Snaha o to ublížiť nám všetkým a deti si privlastniť. V podstate sa mama obrátila proti svojim dvom starším deťom, sestre a mne a slepo išla za cieľom ublížiť otčimovi.

Súdne spory boli minulý piatok uzavreté s rozhodnutím o zverenie dievčatiek do starostlivosti otčimovi, avšak OSPOD a SVP trvali na svojich výpovediach v prospech matky, aj cez všetky znalecké psychologické a psychiatrické posudky, kde bolo jasne odborníkmi napísané, že deti sú psychicky týrané a manipulované zo strany mamy. O detailoch týrania sa zmieňovať nebudem.

Všetky štátne orgány vrátane kriminálnej polície boli niekoľkokrát upozornené mnou, sestrou a otčimom, aj inými členmi rodiny, že mama nie je úplne psychicky v poriadku a je schopná deťom vážne ublížiť. Bolo to niekoľkokrát zapísané do rôznych záznamov a nikto na to nebral ohľad, nikto nechcel počuť zvukové nahrávky dokazujúce, že je mama psychicky labilná.

Všetky tie sliepky, čo si sedia na bidielku v štátnej správe starajúce sa o bezpečnosť detí, poberajúce štátne peniaze, sú len sfanatizované feministky (nič proti zdravému feminizmu), ktoré za každú cenu nadržiavajú matkám a nespravodlivo zabraňujú – ÁNO zabraňujú styku otca so svojimi deťmi iba na základe domnienok, vymyslených faktov predložených matkou a asi proste kvôli princípu: ona je matka. A včera si toto rokovanie vybralo svoju daň.

Viedli sme spor celých 11 mesiacov a s takým odporom a podkopávaním nôh zo strany úradov som sa nikdy v živote nestretla. Chcem tým povedať, že sociálny systém v Českej republike nie je schopný objektívne riešiť a správne zasiahnuť v takýchto ťažkých prípadoch v starostlivosti o deti a sú na tom dnes a denne bití otcovia, ktorí sa často nemajú ako brániť, pretože sú obviňovaní zo znásilnenia a ďalších hrozných vecí, ktoré si tie ženské vymyslia. A ako to ten chlap má potom sám dokázať?

Náš prípad bohužiaľ nie je ojedinelý, existuje Únia otcov, kde je takýchto prípadov hŕbu a nekončia dobre, tí otcovia svoje deti potom napríklad nemôžu ani vídať.

Berte prosím, toto video ako varovanie, správu pre všetkých ľudí a otca, že táto tragická udalosť by mala byť ukážkový a odstrašujúci prípad toho, kam až môže dôjsť neschopnosť OSDODu, ktorý sa má starať o najlepšie záujmy detí a namiesto toho sa stará len o záujmy matiek.

Poprosím vás o zdieľanie videa, nech sa to skutočne medializuje aj touto cestou na sociálnych sieťach. Nech môžeme zmeniť neschopnosť slovenskej štátnej správy, OSPOD a stredísk výchovnej starostlivosti preto, aby boli spravodlivé!

Ospravedlňujem sa za kvalitu videa, možno nie veľmi zrozumiteľné myšlienky. Snáď chápete ..

Dúfam, že tak pomôžeme iným rodinám, otčimom a hlavne deťom. “

FOTOGALÉRIA:

VIDEO: