Má 26 rokov a neváži viac 5-ročné dieťa. Nemôže sa ani hýbať…

26-ročná Kristina Karyagina z Ruska začala trpieť anorexiou ešte na strednej škole. Táto závažná psychická choroba ju zmenila natoľko, že svojím výzorom chodiacu kostru.

Váži len 17 kilogramov, čo je váha priemerného päťročného dieťaťa. Na deň zje maximálne zopár kúskov banánu alebo jablka a pije iba vodu alebo džús. Vlastne je zázrak, že ešte žije, pretože váži o dosť menej ako niektoré anorektičky, ktoré tomuto vážnemu ochoreniu podľahli.

Kristina je dnes síce vyštudovaná právnička s červeným diplomom, ale vzhľadom na svoj zdravotný stav sa sama nemôže ani hýbať. Telo má doslova kosť a kožu, svaly ochabnuté, a tak jej s bežnými činnosťami musí pomáhať jej matka.

Lekár jej oznámil, že ak konečne nezačne jesť a nenaučí sa mať rada samu seba, do roka zomrie. Zároveň jej aj odporučil, aby sa naučila smiať, pretože to môže byť najlepším liekom. Vzápätí jej povedal, že so svojím súčasným výzorom by pokojne mohla hrať v horore živú kostru.

O Kristininom prípade sa dozvedela i Maria Kokhno, ruská hviezda reality show, ktorá sa jej rozhodla pomôcť a rozbehla kampaň na jej liečbu. Kristina už dokonca robí prvé pokroky, čo potvrdila i jej matka Marina: “Pred pár dňami som videla svoju dcéru, ako je kašu. Neverila som vlastným očiam.”

FOTKY nájdete na ďalšej na strane. UPOZORNENIE: IBA PRE SILNÉ POVAHY…