Znechutení diváci: Kraus zosmiešnil 14-ročného chalana! To je úbohosť!

Moderátor Jan Kraus (65) je známy svojím štipľavým humorom, a tak v Show Jana Krausa dokáže svojich hostí niekedy poriadne potrápiť. V poslednom dieli, v ktorom boli hosťami najmladší držiteľ Českého leva Jan František Uher (14) a herečka Kateřina Brožová (51), avšak podľa divákov šliapol poriadne vedľa a zosmiešňovaním oboch hostí urobil hanbu skôr sám sebe.

Prvým hosťom stredajšej Show Jana Krausa bola herečka a speváčka Kateřina Brožová , ktorá sa o svojom súkromí spravidla nerada vyjadruje, a tak sa dalo čakať, že práve táto téma bude Krausa zaujímať najviac. Bohužiaľ však okrem otázok na jej vzťah s Jaromírom Soukupom (50), riaditeľom televízie Barrandov, a vypytovaním sa herečky ohľadne toho, či dáva prednosť bohatým mužom, už na inú tému takmer neprišla reč. O svojich pracovných aktivitách sa snažila hovoriť v posledných dvoch minútach, po chvíli ju ale Kraus stopol a opäť sa vrátil k Soukupovi.

Ďalším hosťom bol mladý a nádejný herec Ján František Uher , ktorý zaznamenal fenomenálny úspech, keď sa pred mesiacom stal v 14 rokoch najmladším držiteľom Českého leva za svoj herecký výkon vo vedľajšej úlohe vo filme Všetko bude. Vzhľadom k svojmu mladému veku nie je herec zvyknutý na vystupovanie v televíznych show, a tak podľa Krausa zodpovedal veľmi stroho.

Článok pokračuje na ďalšej strane.