Serena sa preriekla! Pohlavie kráľovského bábätka odtajnili! Meghan a Harry čakajú …

„Moja kamarátka je tehotná a stále hovorí, že jej dieťa určite bude robiť toto … A ja hovorím: To ona robiť nebude!“ Priznala a celý svet tým dosť prekvapila. Už len preto, že o nenarodenom dieťati hovorila ako o „nej“ , teda v ženskom rode, z čoho je jasné, že na svet má prísť dievčatko.

„Stále by odo mňa chcela nejaké rady, pretože je plná očakávania,“ dodala Williamsová , ktorá má doma tiež malé dievčatko. S manželom, podnikateľom Alexisom Ohanianom (35), sa starajú o ročnú Alexis Olympiu. Pravdepodobne pohlavie prezradila nedopatrením a bez premýšľania, avšak Meghan jej za to asi moc nepoďakuje …

Zdá sa ale, že vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu čoskoro privítajú na svete tiež malú dcérku. Tomu by nasvedčovali aj isté ďalšie detaily, napríklad výzdoba spomínanej oslavy pre bábätko (tzv. Baby shower). Tá bola predovšetkým v ružovej farbe, čo tiež ukazuje na dievčatko.

Samotný pár z britskej kráľovskej rodiny sa k špekuláciám o pohlaví dieťaťa zatiaľ nijako nevyjadril a zrejme veľké odhalenie chystá až po pôrode, ktorý by mal nastať už v priebehu niekoľkých najbližších týždňov.

FOTOGALÉRIA: