Obrovský ZVRAT pred druhým kolom volieb: Niečo také Slovensko ešte nezažilo!

Značná časť obyvateľstva sa nezúčastnila prvého kola prezidentských volieb, tí, čo sa zúčastnili patria medzi zodpovednejšiu časť národa. Avšak mnohí z nich, najmä voliči Štefana Harabina, sú rozčarovaní z jeho neúspechu a nehodlajú sa zúčastniť druhého kola. Sú totiž toho názoru, že už je v podstate jedno, či bude prezidentom Zuzana Čaputová, alebo Maroš Šefčovič, pretože uznávajú veľmi podobné hodnoty a rozdiely medzi nimi sú nepatrné.

Takýto názor je však nesmiernou chybou a obrovským omylom! Lebo v skutočnosti nie je vôbec jedno, kto bude nakoniec prezidentom!

Ešte predtým by sa však situácia mohla nečakane skomplikovať kvôli šokujúcemu kroku, na aký sa odhodlal kandidát z tretej priečky Štefan Harabin. Známy právnik v prvom kole volieb neuspel, nakoľko sa s percentuálnym ziskom 14,34 % voličských hlasov ocitol na treťom mieste – táto priečka mu na postup do druhého kola nestačila. Harabin sa ale s prehrou očividne zmieriť nemieni, trúfol si totiž vykonať skutok, aký sa v histórii samostatnosti našej krajiny ešte nestal!

Článok pokračuje na ďalšej strane.