Farmár Rado potvrdil rozchod: Takúto bodku za vzťahom by ste nečakali!

Kristi Dali (32) a Radovan Dulin (38) tvorili jeden z najkontroverznejších párov reality šou Farma 11, nakoľko prelietavého východniara doma čakala krásna snúbenica. Aj napriek tomu sa rozhodol obetovať 6-ročný vzťah a začal budovať svoju budúcnosť s výraznou fotomodelkou.

O rozchode dvojice, ktorú spojila Farma 11, sa šušká už dlhšie. Kristi Dali a Radovan Dulin sa ale posledné týždne na sociálnych sieťach ku svojmu vzťahu veľmi nevyjadrovali. Avšak obaja mali zrejme potrebu dať za spoločnou životnou etapou pomyselnú bodku.

Kristi Dali a Rada vímali mnohí ako rozprávkový pár, ktorých vzájomná láska poháňala vpred nielen počas pôsobenia na statku, ale aj po tom, ako sa vrátili do reality, kde sa obaja rozlúčili s dovtedajším životom a odštartovali ten spoločný. A hoci zlé jazyky tvrdili, že im vzťah nevydrží, oni dokazovali presný opak – až donedávna.

Potom, čo bývalý vodič sanitky odišiel v dôsledku pracovnej príležitosti na východ Slovenska, vzťahy medzi partnermi výrazne ochladli. Kým Rado bol videný v spoločnosti inej ženy, Kristína sa doma venovala predovšetkým práci a svojej módnej značke. Celá situácia sa napokon vyvŕbila iba pred pár dňami, kedy malo dôjsť medzi farmármi k trpkému rozchodu. Za týmto rozhodnutím mala stáť práve utrápená kráska zo Senca, ktorá považuje ukončenie vzťahu za nevyhnutné.

Článok pokračuje na ďalšej strane.