Týždenný horoskop 25.-31.3.2019 podľa hviezd: Rak dostane novú prácu, Býka zasiahne negatívna udalosť.

ŠKORPIÓN (24. 10. až 22. 11.) Problémy s prieduškami, ktoré ste neriešili minulý mesiac, sa môžu vrátiť. Opäť totiž začína sychravé počasie, takže ľahko prechladnú. Dostatočne sa teda obliekajte, nech neprechladnete a nasledujúce dni nepreležíte doma v posteli.

STRELEC (23. 11. až 21. 12.) Kniha, ktorú ste si zaobstarali v novom týždni vás zamestnáva natoľko, že občas zabudnete na svoje povinnosti. Skúste si tiež niekedy upratať, nech máte trochu prehľad, kde čo máte.

KOZOROŽEC (22. 12. až 20. 1.) Ženy v znamení Kozorožca by mali bežať do lekárne a kúpiť si tehotenský test. Vaše plodné dni sú za vami a hviezdy vám zaobstarali krásny malý zázrak. Zistíte totiž, že ste tehotná.

VODNÁR (21. 1. až 20. 2.) Milí Vodnári, nech sa pustíte v tomto týždni do čohokoľvek, budete úspešní. Všetko vám pôjde ako po masle a dokonca získate nové pracovné kontakty, ktoré v budúcnosti dosť využijete. Tieto dni vás nakopnú poriadnou dávkou energie.

RYBY (21. 2. – 20. 3.) Medzi vami a vaším kolegom preskočí iskra vášne. Dajte si však pozor, aby ste si v práci neurobili  problémy. Vaše odvrkanie by mohlo vadiť šéfovi, pretože sa budete stále ulievať od svojich pracovných povinností. Bacha na to!