Zvrat v kauze „stratenej“ političky Miriam: Zmizli aj jej dcéra a partner, babička je zúfalá

Začína to byť poriadne zamotané. Slovenskí policajti síce političku Miriam M. (41) po troch dňoch pátrania našli živú a zdravú v Českej republike, lenže tým podivný prípad rozhodne neskončil. V piatok totiž bez stopy zmizli aj jej partner a 23-ročná dcéra, ktorá doma nechala prababičke odkaz. „Babička, neviem, kedy sa vrátime …“ prečítala si zúfalá dôchodkyňa.

Prípad náhleho zmiznutia slovenskej političky Miriam je stále zamotanejší. Nezvestná žena bola po troch dňoch hľadania vo štvrtok popoludní nájdená v nemenovanej českej nemocnici, kde sa mala uchádzať o miesto. Jej rodine sa tak mohlo uľaviť, že sa nepotvrdil ten najhorší scenár a Miriam je živá a zdravá.

Lenže podľa slovenských médií členka miestnej politickej strany SaS návrat domov neplánuje, čo predovšetkým jej babička nedokáže pochopiť. V piatok navyše z domu bez vysvetlenia odišli aj partner a dcéra (23) Miriam. Babička, ktorá v dome býva tiež, vôbec nevie, kde sa môžu nachádzať. „Nechala mi len odkaz – babička, zostaň doma, neviem, kedy sa vrátime,“ povedala TV JOJ.

Článok pokračuje na ďalšej strane.