Týždenný horoskop 25.-31.3.2019 podľa hviezd: Rak dostane novú prácu, Býka zasiahne negatívna udalosť.

BLÍŽENCI (22. 5. až 21. 6.) Zmena práca je na spadnutie a tento marcový týždeň sa to vyrieši. Podáte totiž výpoveď a konečne sa vám uľaví. Vynaložte teda všetky svoje sily na to, aby ste čo najskôr získali novú pozíciu. Nebojte sa, všetko dobre dopadne.

RAK (22. 6. až 22. 7.) Rak prišiel o prácu a stále sa mu nedarilo nájsť novú, kde by sa mohol uplatniť. Prichádzajú však pozitívne dni a ponuky sa budú samé hrnúť zo všetkých strán. Na vás len bude vybrať tú správnu, kde sa budete cítiť ako ryba vo vode.

LEV (23. 7. až 22. 8.) Ak s partnerom túžite dlhší čas po bábätku a stále sa vám nedarí, nezúfajte. Za pár dní sa totiž podarí splodiť potomka! Táto radostná správa vás nakopne a vy si budete celý týždeň užívať milostných hrátok, aby ste niečo neprešvihli.

PANNA (23. 8. až 22. 9.) Čaká vás týždeň plný zariaďovaní dôležitých vecí. Ak sa chystáte na úrad, zistite si presnú otváraciu dobu, nech nie ste nemilo prekvapení. Naštvanie, že ste to prešvihli, by vás totiž držalo dlhšiu dobu.

VÁHY (23. 9. až 23. 10.) Váha má pred sebou náročný týždeň plný zvratov. Čaká ju totiž dôležité rozhodnutie v oblasti partnerstva. Schyľuje sa dlhšiu dobu k rozchodu a s partnerom si nerozumiete? Hviezdy vám pomôžu a konečne získate patričnú silu na to sa rozísť.

Článok pokračuje na ďalšej strane.