Rado poslal snúbenici LIST: Z tých slov jej do smiechu nebude!

Hneď v úvode 11. série Farmy sa Rado Dulin ukázal ako pekný kvietok. Napriek tomu, že ho počas pobytu na statku čaká doma snúbenica, on sa neváhal oddať radovánkam s 19-ročnou Mirkou. Pri príťažlivej východniarke však jeho neverné chodníčky ani zďaleka nekončia.

To, čo sa aktuálne deje v markizáckej reality show Farma, by sa už pokojne dalo nazvať zvrhlými orgiami. Niekoľko týždňový pobyt mimo bežnej civilizácie si pýta svoju daň v plnom rozsahu a vzájomnej blízkosti opačného pohlavia tak poniektorí súťažiaci nedokážu odolať.

Na Farme nie je núdza o pikantné situácie pod perinou, či v kúpeľni. Niektorí farmári majú k sebe mimoriadne blízko a medzi takých patrí nepochybne aj Mirka a Matejom, ktorí sa ako prví odvážili ísť na statku “priamo na vec”. V minulosti však došlo aj k intímnemu zblíženiu Rada a Mirky, hoci teraz má už dlhšiu dobu blízku ku Kike, s ktorou skončil nedávno v posteli spolu s Romanou.

Okrem Mirky, ktorá má aktuálne oči a telo len pre péčkového herca, aktuálneho sluhu Mateja, Rado zaujal aj Kristi Dali. Tá síce môže na prvý pohľad na ľudí pôsobiť ako namyslená pipina, no opak je pravdou – Kika sa správa viac než priateľsky, pričom vo vnútri ukrýva citlivú dušu. Aj to je dôvod, prečo v ťažkých chvíľach často vyhľadáva spoločnosť práve Rada, ktorý jej s obľubou postkytuje svoju náruč, objatie či bozky.

V rúšku tmy tak Kika s Radom bezhlavo podľahli vášňam, kedy si pri tajnom nočnom stretnutí vychutnali intímne okamihy.

Dvojica, a najmä 38-ročný Popradčan, však zrejme zabúda na to, že je Rado v “reálnom svete” zasnúbený a jeho polovičke sa tak každodenne naskytuje pohľad, ako laškuje s inou ženou. Okrem toho ju s najväčšou pravdepodobnosťou nepoteší ani obsah listu, ktorý jej budúci manžel napísal.

Článok pokračuje na ďalšej strane.