Rozhodnuté: Michael Jackson bol nechutný PEDOFIL, ktorý veľmi dobre vedel, že deťom ubližuje!

Glos: Keď som o dokumente HBO Leaving Neverland počul prvýkrát, uškrnul som sa nad neskutočným hyenizmom aktérov štvorhodinového špinenia legendy. Predtým, než som si televízne dielo pustil, bol som pripravený byť od začiatku znechutený z mužov, ktorí pre slávu a peniaze ničia povesť hudobného génia. Výsledok? Obom po zhliadnutí verím každé slovo a Michael Jackson († 50) pre mňa už bude navždy geniálny, ale odporný pedofil, ktorý veľmi dobre vedel, že deťom ubližuje. A pred väzením ho zachránili len prachy. Veľa fotiek z dokumentu nájdete vo fotogalérii!

Wade Robson (36) a James Safechuck (41) v dokumente otvorene popisujú všetky sexuálne praktiky, ktoré s nimi mal kráľ popu vykonávať. Od hladenia po tele cez orálny sex (a to aj pod vodou) až po pokusy o análny sex.

Ale čo je dôležité: väčšinu času sa o Jacksonovi vyjadrujú láskyplne. Nerobia z neho netvora, len hovoria, čo prežili. Drvivá väčšina bola krásna a nevinná, lenže je tam jedno obrie ALE: zneužívanie každú noc!

Kým k hollywoodskej vetve kampane MeToo mám obrie výhrady, pretože väčšine medializovaných takzvaných obetí mali viac ako osemnásť, išlo teda o rozumovo vyspelého jedinca, ktorého nikto k sexuálnym praktikám nenútil (mohli si vybrať a tiež si vybrali), pre ubližovanie deťom nemôžem mať nikdy pochopenie.

Beštia

Čím dlhšie som dokument sledoval, tým viac mi bolo zo speváka zle. Z nevinného umelca, ktorý sám nikdy nemal detstvo, a tak si ho s malými fanúšikmi vynahrazoval vo vlastnej dospelosti, sa predo mnou vykľul obraz ohromného manipulátora a beštia, ktorá dieťa chladnokrvne očaruje, zneužije ho, a keď sa mu za rok okuká, vymení ho za ďalší model. To, ako to odkopnutie chalanom ublížilo, mi paradoxne vadilo úplne zo všetkého najviac.

Článok pokračuje na ďalšej strane…