Vstup do ČÍNSKEHO ROKA 2019: Kto bude mať bábätko a kto príde o prácu?

STRELEC (23. 11. – 21. 12.) Strelci, v osobnom živote ste dosť uvážliví na to, aby ste si vybrali partnera, ktorý vám bude rovný a zároveň bude vaším priateľom. Partner, ktorý sa vás bude báť alebo ktorému budú vadiť vaše obľúbené vášnivé hádky, sa vždy ukáže ako nevhodný, a preto bude lepšie sa ho radšej vzdať. V roku 2019 budete občas so svojím partnerom urputne nesúhlasiť, ale toho sa nemusíte príliš báť. Ak sa pri výbere partnera budete riadiť rozumom, nezhody si vydiskutujú a potom by mal váš vzťah byť šťastný.

KOZOROŽEC (22. 12. – 20. 1.) Nápadov budete mať síce na rozdávanie, ale ste príliš roztržitý a preskakujete z jednej veci na druhú. Radšej vykonávajte nejakú nezávislú a individuálnu činnosť. Po celý rok Prasaťa priebežne relaxujte a svoje peniaze si užívajte, pretože šťastena nad vami tento rok drží ochrannú ruku. Tiež dôjde k podpore vášho milostného života. Na jar budú špeciálne ovplyvnené vaše city a emocionálne zážitky.

VODNÁR (21. 1. – 20. 2.) Milí Vodnári, v priebehu roka 2019 myslite na ostatných, potešte ich napríklad drobnými darčekmi či pozornosťami. Keď kolegyni donesiete raňajky, zahreje vás jej úsmev na celý deň. V roku Prasaťa bude dôležitá schopnosť vedieť poľaviť a zachovať si odstup. V oblasti lásky a vzťahov čaká Vodnára trvalý rok. Priťahujete vášnivých, bezprostredných ľudí, ktorí tiahnu k prírode. Čaká vás ale aj jeden veľký problém.

RYBY (21. 2. – 20. 3.) Pri svojom rozhodovaní všetko starostlivo zvažujte a hľadajte tiež oporu a radu svojich priateľov. Ak už máte vyriešiť nejaký problém samostatne, aj tento rok sa toho dokážete zhostiť bez sťažností. V láske bude rok 2019 plný výkyvov. Očakávate, že sa váš partner bude správať rovnako čestne ako vy. Ak to tak nebude, budete mrzutí, ak váš náprotivok nie je schopný zdieľať váš zmysel pre lásku a oddanosť.