Vstup do ČÍNSKEHO ROKA 2019: Kto bude mať bábätko a kto príde o prácu?

LEV (23. 7. – 22. 8.) Vaša vrodená sebadôvera a vedomie vlastnej ceny vás aj v roku Prasaťa povedú k vyrovnanému a spokojnému životu. Je bežné, že sa vám darí byť v správnu chvíľu na správnom mieste. Preto je aj tento rok viac ako nepravdepodobné, že by ste utrpeli nejakú vážnu finančnú ujmu. V oblasti partnerstva nebude rok 2019 ničím výnimočným. Ani tento rok pre vás nebudú trvalé partnerstvá príliš určujúce. Levy všeobecne môžu mať ťažkosti s nájdením svojej celoživotnej lásky, je ale pravda, že mnoho Levov po takomto vzťahu ani netúži.

PANNA (23. 8. – 22. 9.) Pre Panny je partnerstvo kľúčové. Ak ešte svojho životného partnera nemáte, môžete ho stretnúť práve v roku Prasaťa. A ak to tak naozaj bude, celkom iste takmer okamžite rozpoznáte, že on alebo ona je práve tou osobou, s ktorou budete žiť po zvyšok života. Svoju energiu môžete v roku Prasaťa s úspechom venovať aj nejakej zoznamovacej agentúre. Možno práve týmto spôsobom nájdete svojho vytúženého partnera.

VÁHY (23. 9. – 23. 10.) Súcit, empatie a vzájomné zdieľanie sú kľúčovými prvkami roka Prasaťa pre narodených v znamení Váh. Ak zostanete verní sami sebe, mali by ste tento rok prežiť spokojný čas. Vzhľadom k tomu, že sa dokážete vyhýbať mnohých bežným úzkostiam a stresom, ste schopní vychutnávať aj určitý pocit slobody. Nesnažte sa vyhýbať situáciám, z ktorých by ste nemali priamy úžitok. Hoci to vyzerá ako rozumné správanie, mohlo by to tiež znamenať, že ste chladní a vypočítaví.

ŠKORPIÓN (24. 10. – 22. 11.) Milí Škorpióni, pri výbere zamestnania dávajte naozaj veľký pozor na to, aby vás kolektív nezadupal. Niektoré vaše schopnosti a sebadôvera môžu byť okolitému svetu tŕňom v oku. To môže vyústiť až v záštiplnému správaniu voči vašej osobe, ktoré vás bude ešte viac zaháňať do osamelosti. Dobre sa rozhliadnite a pamätajte, že častokrát býva lepšie odmietnuť prvú ponuku a počkať na inú.

Článok pokračuje na ďalšej strane…