ŠOK: Úprimné slová Pociskovej o Tůmovi: Takáto je PRAVDA o ich vzťahu v skutočnosti!

Vychovávať dve malé detičky nie je vôbec jednoduché. Ak je to aj váš prípad a myslíte si, že ste v tom sama, omyl. Zrejme rovnakým obdobím si teraz prechádza aj prominentný pár – Nela Pocisková a Filip Tůma, ktorí to doma vôbec nemajú také ružové, ako by sa na prvý pohľad mohlo zdať.

Nela má doma 2-ročného synčeka Hektora a 10-mesačnú dcérku Lianku. Aj napriek tomu, že pendluje medzi dvoma ratolesťami, rozhodne by nemenila. Pocisková je tak kompletne zodpovedná za starostlivosť o spoločné ratolesti s markizáckym oteckom. Jej partner Filip je veľmi zaneprázdnený, keďže hrá v divadle a v dennom seriáli, koncertuje po celom Slovensku a najnovšie sa rozhodol študovať vysokú školu.

Kým Nela sa stará od rána do večera o detičky, Filip zase zarezáva v práci, ktorú najviac pokrýva natáčanie seriálu Oteckovia, kde stvárňuje jednu z hlavných postáv Vlada Bielika. Práve preto sa dvojica zväčša vidí až večer, pričom v rozhovore pre magazín Evita hviezda Búrlivého vína priznala, že každý z nich spáva v inej izbe, čím zrejme mnohých šokovala.

Článok pokračuje na ďalšej strane…