Munzarová po smrti otca Luďka († 85): Prekvapivý SCENÁR POHREBU! Program, aký ešte žiadny herec nemal …

Aeroklub Letňany, ktorého bol čestným členom, vzdá hercovi hold trojitým preletom nad strechou historickej budovy Národného divadla. Ešte pred obradom preletí dvojmotorové lietadlo typu L 200 Morava. Pilotovať ho vo výške 300 metrov nad strechou bude kapitán Miroslav Kovář.

Lietadlo L 200 Morava bude kvôli milovníkovi lietania Munzarovi štartovať ešte raz, a to kvôli súkromnému pohrebu, ktorý sa uskutoční v popoludňajších hodinách.

Sľub otcovi

Za to, že sa stal letcom, môže sľub, ktorý kedysi dal svojmu oteckovi. „Som rád, že mi pánboh doprial, že som mohol zaletieť nad barák a urobiť pár kotrmelcov, keď bol otecko ešte zdravý a mohol som mu to ukázať. A že to otecko videl, tak som svoj sľub splnil, „priznal v minulosti Munzar. „Za knipel sadám dosť často. Ako naša celá partia letňanských orlov starcov, „povedal v roku 2018 v rozhovore pre Radiožurnál herec, ktorý sa netajil tým, že miluje lietanie viac než herectvo. „Lietanie je skrátka nezameniteľné. To sa nedá ničím nahradiť. To si človek musí prežiť. Ja s prírodou nebojujem, ja sa s ňou maznám. Preto to mám tak rád. „Dodal.