Plekanec oslavuje narodeniny: Lucie mu nadelila DRSNÝ DARČEK, na aký nezabudne!

Pár týždňov bolo v ich rozvodovej vojne ticho ako v kostole, to sa ale razom zmenilo. Lucie Vondráčková (38) podľa našich informácií urobila zásadné kroky pre to, aby sa jej predsa len podarilo zvrátiť rozvod v Kanade. Tomáš Plekanec (36) sa vraj nestačí čudovať, čo mu Lucie k jeho dnešným narodeninám nadelila!

Oficiálne je síce ešte všetko v poriadku, ale v zákulisí to už medzi dvojicou zasa vrie. Ako sme sa dozvedeli, malo dôjsť k niektorým krokom, ktorými si Lucie vraj poistila, že ju úrady nevyhodia z Kanady hneď potom, keď manželovi skončí pracovná zmluva.

Doteraz tak totiž budúcnosť jasne vyzerala. Všetko má robiť údajne z toho dôvodu, aby pri rozvode tam dosiahla na jeho milióny, na ktoré by v Česku nemala kvôli predmanželskej zmluve nárok. „Tomáš sa dozvedel správu, ktorá ho prekvapila. Nebudem vám hovoriť, o čo presne ide, ale každopádne Lucii (38) sa nejako podarilo presvedčiť úrady, aby tam mohla zatiaľ zostať. Za žiadnu cenu nechce pripustiť rozvod v Česku, kde by nedostala ani korunu, „dozvedeli sme sa od zdroja blízkeho manželskému páru.

Článok pokračuje na ďalšej strane…