Chlapci vyslobodení z Thajskej jaskyne si užívajú slávu ale zároveň ich trápia výčitky! Takto žijú…

Celý tím chlapcov sa snaží celému svetu zavďačiť. Koniec koncov, ich záchrana opäť trošku stmelila svet dohromady, keď ľudia svoje zraky upínali do thajských pralesov. Jedným zo spôsobov, ako svoju vďačnosť môžu chlapci vyjadriť, je práve futbal a šport.

Chlapci a ich dvadsaťpäťročný tréner, Ekapol Chanthawong, prechádzali tunelovým komplexom v jaskyniach Chiang Rai 23. júna, keď je uväznila voda z povodní. Celých deväť dní pili len vodu, ktorá stekala z kameňov.

Našli ich britskí potápači a za niekoľko dní svet mohol sledovať zložitú a nebezpečnú záchrannú akciu nevídaných rozmerov, keď sa niekoľko záchranných zložiek chlapcov snažilo dostať von. O život vtedy prišiel jeden z členov thajskej elitnej jednotky Navy SEAL, Saman Kuman. Pomôcť chcel aj Elon Musk ktorý v okamžiku ako sa dozvedel túto správu na vlastné náklady vytvoril špeciálnu kapsulu a poslal ju na záchrannu akciu do Japonska.

ČÍTAJTE AKTUÁLNE:Smutná správa pre milovníkov humoru: Rowan Atkinson alias Mr. Bean končí so svojou najznámejšie rolou?!

Z chlapcov sa medzitým stali skutočné celebrity. Všade sú pozývaní a vítaní a mladíci to berú ako svoju povinnosť sa ukazovať svetu, pretože sa chcú odvďačiť za záchranu. Ostatne na ich príbeh si brúsi zuby aj Hollywood.