Vyšetrovatelia vraždy Kuciaka sa radili s veštkyňou: Navštevoval ju totiž aj obžalovaný Kočner

Polícia navštívila kartárku, u ktorej býval občasným hosťom tiež Marian Kočner. Za tou preto zavítali vyšetrovatelia vraždy novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej. Žena, ktorá sa veštením z kariet zaoberá vyše 30 rokov, sa ničím netajila.

Pôvabná dedina, kde pani Marta žije, patrí na zoznam pamiatok UNESCO. Býva v tichej uličke s prekrásnym výhľadom do krajiny. Tam ju navštívili reportéri z televíznej stanice JOJ.

Privítala ich, hoci sa jej vopred neohlásili, ako by o ich návšteve vedela vopred. Potvrdila im, že ju vypočúvali vyšetrovatelia vraždy novinára Kuciaka. „Boli tu asi pred troma týždňami,“ oznámila veštkyňa.

Kriminalisti sa vraj zaujímali o Alenu Zs., Mariána Kočnera a tiež o ďalších troch obvinených z vraždy. Podľa výpovede kartárky Kočner nikdy neprišiel na veštenie s nikým z obvinených. Vyšetrovateľom povedala, že sa u nej Kočner občas zastavil, keď išiel cestou na Donovaly , kde mu má patriť hotel . „Vždy zadal tému. Väčšinou na politiku alebo chudnutie, cvičenie, prírodné liečivá, operácie alebo zdravie a deti, „ povedala Marta.

Článok pokračuje na ďalšej strane.